Bewakingscamera : videobewaking voor bedrijven

Preventieve bewaking

Videobewaking van bedrijven en ruimten is, mits in een concept uitgevoerd, een uitstekende preventieve maatregel. Het voorkomt zowel externe als interne diefstallen. Een dergelijke maatregel beperkt bovendien de schade en maakt eventuele opsporing van daders van vernielingen of diefstal mogelijk.

Zeker bedrijven kiezen meer en meer voor videobewaking. Niet alleen in de panden van de bedrijven maar ook vaak op het omliggende terrein. Op die manier kunnen alle onregelmatigheden geregistreerd en kunnen eventuele inbrekers op film worden vastgelegd. Bedrijven maken meestal gebruik van een beveiligingssysteem. Meerdere camera’s slaan beelden open en dit kan allemaal terug worden gekeken.

Videobewaking en de politie

De politie kan vaak dankbaar gebruik maken van de gemaakte opnamen van bewakingscamera’s. Zeker als hier een of meerdere personen op te zien zijn kan dat voor de politie een uitkomst zijn. Ook kunnen deze beelden gebruikt worden door televisie uitzendingen van de politie. Door het tonen van de beelden waar personen op te zien zijn kan de politie tips binnenkrijgen van mensen die wellicht deze persoon of personen herkennen. Een zeer belangrijk hulpmiddel dus.

Offerte aanvragen voor videobewaking van uw object of bedrijfspand?

Aanvragen
2013 -2018 IVB - Onderdeel van Electropan. Realisatie: eskamedia