IVB-IP27IR camera

IVB-IP27IR camera

Deze kleuren video camera is in een kunststof behuizing gemonteerd, zodat schadelijke stoffen zoals ammoniak, minder invloed hebben op de camera, het objectief en de elektronica. Tevens kan de behuizing moeiteloos worden gereinigd. Deze stalcamera is voorzien van infrarood verlichting zodat in de nacht een duidelijk zwart/wit beeld kan worden weergegeven.

€ 899,- ex btw

Zoekt u een bewakingscamera met krachtig nachtzicht en een superieure beeldkwaliteit? Dan is deze IP27IR bewakingscamera zeer geschikt ook om uw stallen in de gaten te houden.

Hoge resolutie voor haarscherp beeld
Deze robuuste nachtzicht camera heeft een resolutie van 700 beeldlijnen. De hoge resolutie in combinatie met geavanceerde functies zoals 3D-DNR ruisreductie, D-WDR en een uitstekende verstelbare lens staat garant voor ultrascherpe beelden.

Tot wel 60 meter nachtzicht
Overdag ziet u een mooi en ultrascherp kleurenbeeld. Zodra het donker wordt, schakelt de camera automatisch over op infrarood nachtzicht en krijgt u heldere nachtbeelden. Wilt u grote afstanden in het donker overzien? Dan is deze camera zeer geschikt. Want zelfs in volledige duisternis ziet hij tot wel 60 meter ver.

Tegenlicht of weinig licht
Geen probleem! Dankzij de geavanceerde D-WDR-technologie krijgt u met deze camera een superieure beeldkwaliteit. Zelfs wanneer er veel tegenlicht is. De innovatieve 3D-DNR ruisreductie verbetert het beeld bij weinig licht en garandeert een helder nachtzicht.

IVB camera’s
IVB bewakingscamera’s leveren superieure camerabeelden. Een hoge resolutie in combinatie met geavanceerde functies zoals 3D-DNR ruisreductie, D-WDR en een hoogwaardige lens staat garant voor superscherpe camerabeelden.

Opnemen in hoge kwaliteit
Wilt u de beelden van IVB camera’s opnemen? Dat kan via bijgeleverde software. Zo behoudt u de hoge beeldkwaliteit en volgt u uw camera’s via internet en met uw smartphone.

Specificaties
Formaat van 105 x 230 mm
Verstelbare lens 4-9 mm, voor een hoek van 88 tot 50°
1/3 Sony CCD 700 TVL chip voor scherp kleurenbeeld
D-WDR voor superieure beelden bij weinig licht
3D-DNR met 3D filter voor extra helder nachtzicht
DNR bespaart tot wel 70% opslagruimte
Uitgebreide OSD instelmogelijkheden
Digitale zoom en spiegelfunctie
Minimale lichtsterkte 0 lux
73 infrarood leds
Tot wel 60 meter helder nachtzicht
Vandaalbestendig en geschikt voor buiten (IP66)
Innovatieve behuizing voor eenvoudig monteren
BNC aansluiting voor het video signaal
12 volt

De mogelijkheden

De stalcamera kan binnen de behuizing bijna 360° horizontaal draaien en 90° verticaal zwenken. Tevens kan de lens het beeld optisch tot 27 keer dichterbij halen. De infrarood verlichting maakt het mogelijk om bij slechte lichtomstandigheden tot bijna 50 meter ver zwart/wit beelden weer te geven.

  • Wordt geleverd met een externe 24Volts voeding
  • De standaard software is geschikt voor Pc’s met Windows 7 + 8

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen
2013 -2018 IVB - Onderdeel van Electropan. Realisatie: eskamedia