Ondersteuning

Ondersteuning op afstand

Met ondersteuning op afstand kunnen wij u ondersteuning bieden zonder dat hier reiskosten aan verbonden zijn.

Wij maken hiervoor gebruik van het programma Teamviewer, dit kunt u hier gratis downloaden.

Wij bieden ondersteuning op afstand door verbinding met uw server te maken. Dit houdt in dat we de besturing van de server overnemen. U kunt indien gewenst zelf meekijken. Het is voor ons zo mogelijk om u een uitleg te geven bij het gebruiken van de IVB systemen door het simpelweg voor te doen.

Onderhoud op afstand

Softwarematige onderhoud op afstand kunnen we uitvoeren zonder tussenkomst van u. Wij hebben hierdoor de flexibiliteit om op elk gewenst moment van de dag uw software te vernieuwen en indien gewenst instellingen te wijzigen aan uw IVB installatie. Onderhoud op afstand is inbegrepen bij het jaarlijkse onderhoudscontract.

Ondersteuning bij u op locatie

Het is niet te voorkomen dat er soms ondersteuning bij u op locatie uitgevoerd dient te worden. Denk bijvoorbeeld aan het jaarlijkse onderhoud of bijvoorbeeld bij het optreden van een storing. In veel gevallen kunnen we op afstand veel betekenen maar het is soms niet anders dan dat we ter plaatse aan de slag moeten. In dat geval maken we een afspraak met u wanneer we het onderhoud uit zullen voeren en komen we vervolgens langs om de storing te verhelpen.

 

2013 -2018 IVB - Onderdeel van Electropan. Realisatie: eskamedia